Etiketten

Motivet til de fleste af mine hjemmedesignede etiketter er udsigten fra vores hus på Solskrænten i Lynæs.
Danmarks flotteste udsigt til håndbrygget øl


Bryg oversigt

Bryg #NavnBrygdato
64 Sante Klavs 18. september 2017 
63 Nordisk Porter 7. september 2017 
62 Mosekonebryg 25. august 2017 
61 Skumring 23. april 2017 
60 Sante Klavs 26. september 2016 
59 Ginger Ale 15. april 2016 
58 Kvajebajer 24. marts 2016 
57 Sante Klavs 30. september 2015 
56 Fresh 20. september 2015 
55 Sortøl 19. august 2015 
Viser 10 elementer fra side Brygliste sorteret efter Bryg #. Vis flere »

Nyheder

  • Efterår = julebrygning En julebryg må man lave. Årets udgave er en tro kopi af sidste års version, dog med den lille ændring at rørsukker er erstattet med brun farin - sådan for at ...
    Sendt 20. sep. 2017 14.39 af Michael Wilken
  • Mira-bælle øl Mit bud på en ny nordisk version af porteren er brygget med humle fra egen have, med mirabeller fra haven samt med porse rakler plukket i naturen. Farven er mere ...
    Sendt 20. sep. 2017 14.16 af Michael Wilken
  • Mosekonebryg Efter reparation af de to nye kinesertanke bryggede jeg mit bud på en Saison, som jeg har kaldt Mosekonebryg. Det centrale i dette bryg er den belgiske Saison gær WLP565 ...
    Sendt 20. sep. 2017 14.05 af Michael Wilken
  • Ny øl - nye tanke Efter en del besværligheder ankom de nye tanke i starten af april. Desværre var kvaliteten (forventeligt?) ikke imponerende, og især de indvendige svejsninger i tankene meget grimme og ujævne. På ...
    Sendt 20. sep. 2017 13.58 af Michael Wilken
  • Nye gæringstanke En forbedring af mulighederne for kontrolleret gæring har fra starten ståen højt på ønskesedlen. Og nu ser det ud til at lykkes. To rustfri ståltanke på hver 80L er på ...
    Sendt 17. feb. 2017 02.55 af Michael Wilken
  • Kvajebajer, Ginger Ale og Sante Klavs Ja, det er ikke meget, der er blevet brygget i årets løb. I foråret kun de 2 først nævnte bryg, og her hvor september går på hæld er det blevet ...
    Sendt 29. sep. 2016 04.47 af Michael Wilken
Viser post 1 - 6 af 62. Vis flere »

Bryggeriet

Øllet produceres på et 50L Braumeister anlæg. På anlægget kan mæskningens temperaturprofil styres præcist i op til 5 trin.
Under menu punktet Bryggeriet har jeg beskrevet processen og de forskellige tips og triks, som jeg hen ad vejen har fundet frem til.

Ølsmagning

Gennemgang af øllets historie, stilarter og bryggeprocessen med fokus på de forskellige ingredienser og deres bidrag til den færdige øl. Undervejs serveres smagsprøver på egne bryg.
Pris: 150kr pr. person incl. 6stk smagsprøver a 10cL Dertil evt. kørselstillæg. Ekstra smagsprøver efter aftale.